sienaendagmar.reismee.nl

Hästrumpa

Goedenavond iedereen,

We besloten weer voor de intelligente titel te gaan, dit keerin het Zweeds. Het is een prachtig Zweeds woord met een nog mooiere betekenis en we kunnen ook iedereen aanraden dit tegen Zweedse mensen die je eventueel tegekomt te zeggen. Gegarandeerd succes/vrienden.

Maar hoe hebben we dit mooie woord geleerd? Zeggen we lekker niet.

We beginnen waar we geeindigd waren. Gewoon om het een beetje logisch te houden.

Londen dus. It was raining cats and dogs, maar dat was alleen op zondag, maar dit weerhield ons er niet van om als echte helden in de stromende regen naar de supermarkt te lopen. Het weerhield ons wel van verdere activiteiten die dag. We trokken ons terug met cakejes en Grey's Anatomy. Het was een goede dag.

Nu gaan we in vogelvlucht naar woensdag, want toen begon het leven pas weer voor ons. Woensdag was een internationale dag. We besloten onze vocab te expanden met een aantal Koreaanse en Zweedse woorden. We besloten ook de Nederlandse taal te verspreiden, maar of we waren slechte leraren, of we hadden slechte leerlingen (lees: Koreanen kunnen geen g, of sch of en elke andere Nederlandse klank uitspreken). We waren meerdere malen bang dat ze zou stikken in het woord.

Na deze mooie ochtend was het koffietijd. We gingen naar onze stamkroeg café Pompidou met klasgenoten, waar we van koffie genoten hebben.

's Avonds was het filmtijd in Camden Town met onze Zweedse buddies en na de film was het tijd voor een biertje. Deze werd genuttigd in The Blues Kitchen, een leuke Bluesbar met live-muziek. Na lekkere pints gedronken te hebben en Guiness bier te hebben geprobeerd (slootwater smaakt over het algemeen beter dan Guiness) was het tijd voor meer avontuur. De Blues Kitchen had een mooie tequila aanbieding. Om veiligheidsredenen gaan we verder niet in op de omvang van deze aanbieding. Laten we het erop houden dat we dag erna niet naar schoolzijn gegaan.

Toen was het donderdag, waarop onze wegen scheidden. Siena ging richting de Tower Bridge en Dagmar richting Camden en Oxford Street.

Toen was het friday. Na school gingen we meteen richting Oxford Street om een uitgaansoutfit aan te schaffen wantDagmarhad erg hard een rokje nodig (

Surprised
)en Siena vond het geen probleem haar erbij te assisteren.

's Avonds gingen we naar onze Zweedse freunden waar we ze de kunst van het kingsen hebben bijgebracht, wat erg amusant was.

Zondagavond was het tijd voor chopsticks. En Koreaans eten. Al erg vroeg arriveerden we bij Kimchee, want het was nogal een popi restaurant en we waren net op tijd want 10 minuten laten stond de rij Aziaten tot om de hoek. Maar het eten, het eten was erg smakelijk. Het drinken iets minder. Het Koreaanse rijstdrankje was geen aanrader. Maar dan ook echt niet. Het eten moest genuttigd worden met chopsticks en we besloten dit dus ook maar te doen. Dit tot groot vermaak van Koreaanse Yumi. Ze maakte mooie foto's om ons later uit te kunnen lachen. Gemeen.

We willen dit verhaal afsluiten met een mooi toekomstperspectief. Het weerbericht in de krant wist ons te vertellen dat het 21 graden gaat worden (warmer dan Mexico) en wij kijken hier erg naar uit.

Kind Regards,

Siena + Dagmar

Reacties

Reacties

Ymkje

hahahhah jullie blogs zijn over het algemeen beter dan de gemiddelde stand up comedian, bedankt voor het vermaak!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!