sienaendagmar.reismee.nl

Lost in London

Hello,

Allereerst willen wij er even op wijzen dat de titel van deze blog niet inhoudt dat het moeilijk is voor ons om de weg te vinden in Londen, nee het was de naam van het feest waar we gisteren aanwezig waren en dit vonden we wel een geschikte titel. Nu dit rechtgezet is zullen we bij het begin beginnen.

Laten we beginnen bij dag 1: de eerste schooldag. Gelukkig kregen we het voor elkaar om meteen de eerste schooldag te laat te komen en vervolgens zo laat te zijn dat we de les niet meer in mochten. Onze attendence was dus eigenlijk meteen negatief. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en gingen in de starbucks zitten. Veel leuker dan school. Om kwart over 10 was het moment dan toch daar dat we de classroom mochten betreden en we kennis konden met onze classmates. Veel verschillende nationaliteiten. Zuid-Korea, Brazilië, Zweden, Colombia, Spanje, het is allemaal aanwezig in onze klas. De eerste twee dagen hadden we een invaller als lerares, maar het was een fijne invaller. Na 3 dagen kwam onze echte leraar, meneer Steve. Meneer Steve is echt een topper, hij heeft een heel mooi accent, enthousiast, grappig, gay, wat wil je nog meer?

We zijn elke dag om 12 uur klaar en dat betekent dat we vanaf dat moment kunnen doen en laten waar we zelf zin in hebben, wijkjes bezoeken, winkelen, toeristisch verantwoord bezig zijn, in parkjes chillen, van de zon genieten (nog steeds geen regen gehad

Cool
), chillen met classmates, noem maar op. Onze activiteiten deze week bestonden bijvooorbeeld aan een bezoek aan de Big Ben en the houses of parliament, naar Camden Town, een film bezoeken in Notting Hill, Green Park, Hyde Park, Oxford Street, voetbal kijken in de pub ( wat erg amusant was gezien Nederland won), pints drinken in de pub, koffie drinken, om maar een aantal dingen te noemen.

Gisterenavond was het vrijdagavond en tijd om ons in het Londense nachtleven te begeven. We zijn naar the Ministry of Sound geweest naar de eerder genoemde Lost in London party met een paar klasgenoten. The Ministry of Sound was een hele vette club, Hardwell draaide er en we zijn tot 5 uur helemaal loesoe gegaan met onze Zweedse en Koreaanse en Braziliaanse buddies. Het was een goede inluiding van het uitgaan in Londen.

Vandaag is het zaterdag en sliepen we uit. Vervolgens scheidden onze wegen. Siena besloot sportief te doen en ging hardlopen in Regent Park en ook Primrose Hill oprennen en cultureel verantwoord rondlopen. Dagmar daarentegen was lui en besloot naar Notting Hill te gaan. Daar bezocht ze Portobello Road voor de wekelijkse markt. Wel wil ik nog even vermelden dat ze in het kader van de gezondheid vandaag de trap heeft genomen in de metro. Siena is niet onder de indruk.

Nu zitten we in onze flat, waar vanavond twee van de 4 roomies gaan verdwijnen (wij zijn niet verantwoordelijk) en we zijn zeer benieuwd naar de nieuwe people.

Nu gaan we richting de Lower Road en gaat Dagmar kennis maken met de Indiase keuken die volgens Siena zeer aan te raden is.

We laten wel weten hoe dat af gaat lopen.

Kind Regards,

Siena en Dagmar

Reacties

Reacties

Rick

Ministry of sound is keihard! Jaloers...
Viel spass

janneke

wat klinkt dat allemaal leuk......ik denk dat 3 maanden te kort is.....toch?

Colin

Lekker sien, toch nog aan dat rennen gehouden! Ik weer niet namelijk...

Alex

Haha kan ook niet anders dan te laat komen op de eerste dag he! Ik zeg, lekker doorgaan zo! Veel plezer

Iris

hahahahh wat genieten dit, kan niet wachten tot de volgende! have fuuun

Janneke

jullie hebben het goed daar ! veel plezier X

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!